agenda

Ter gelegenheid van de Week van het Korte Verhaal lees ik aanstaande zaterdag een paar korte verhalen (ik weet nog niet welke) voor in de Linnaeus Boekhandel aan de Middenweg in Amsterdam, in het goede gezelschap van Sanneke van Hassel en Thomas Verbogt. Voor meer details zie het persbericht van de boekhandel hieronder:

Zaterdag 14 februari in Linnaeus Boekhandel: De Vooravond van het Korte Verhaal
foto keke keukelaar foto jan glas foto do visser    
met Sanneke van Hassel, Rob van Essen en Thomas Verbogt.
Inloop 17.00 uur. Aanvang 17.30 uur. Einde 19.15 uur. Entree € 10,00 (inclusief soep van Boekalicious). Aanmelden via info@linnaeusboekhandel.nl , 020-4687192 of in de winkel.

De Week van het Korte Verhaal
Van 14 t/m 21 februari vieren wij voor de vierde keer de Week van het Korte Verhaal. Tijdens deze week besteden wij – en met ons meer dan twintig boekhandels door het hele land – extra aandacht aan het korte verhaal, een nog steeds ietwat onderbelicht genre.
De aftrap bij Linnaeus Boekhandel wordt verzorgd door drie prominente auteurs: Sanneke van Hassel, Rob van Essen en Thomas Verbogt. Kom u warmen aan hun verhalen en aan de overheerlijke soep van Bookalicious die wij in de pauze zullen serveren.

De J.M.A. Biesheuvelprijs
Daarna, en op steenworp afstand: de eerste uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste korteverhalenbundel. Rob Waumans en Ivo Victoria verzorgen een kort maar krachtig literair programma met bijzondere gasten. Ook wordt het jongste boek van Maarten Biesheuvel zelf (Brief aan vader – een keuze uit eigen werk) feestelijk ten doop gehouden.

Lokatie: Manor Hotel, Linnaeusstraat 89. Inloop 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis. Aanmelden via info@jmabiesheuvelprijs.nl . Meer informatie op:www.jmabiesheuvelprijs.nl.
Voor een volledig overzicht van alle activiteiten tijdens de Week van het Korte Verhaal kijkt u op www.weekvanhetkorteverhaal.nl.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s